Laadukkaat lankkulauteet Lappeenrannasta

Sahamesta Oy: on Lappeenrannan Korvenkylässä toimiva saunanlauteiden tekijä. Saat meiltä laadukkaat lankkulauteet mittojen mukaan. Tule asioimaan myymäläämme tai ota yhteyttä – me toteutamme toiveidesi lauteet!

Yhteystiedot

Näyttävät lauteet kotiin ja mökille

Myymälästämme saat mittojen mukaan tehdyt, näyttävät lankkulauteet esimerkiksi haavasta tai kelokuusesta. Massiivilankusta valmistettu lankkulaude henkii perinteisen suomalaisen savusaunan tunnelmaa. Luo avullamme saunatunnelmaa kotiin tai vaikka vapaa-ajan asunnolle!

Sävytämme lankkulauteen toiveidesi mukaan. Voit valita esimerkiksi luonnonvärisen tai mustan pinnan. Lauteisiin on saatavilla myös suojakäsittely parafiiniöljyllä. Käsittelyyn voi vaihtoehtoisesti käyttää saunavahaa. Saunavahalla käsittely on suositeltavaa uusia vähintään kerran vuodessa lauteiden pesun yhteydessä.

Puutuotteet saunan uusimiseen

Rakennatko uutta saunaa tai päivitätkö vanhaa? Lankkulauteiden lisäksi saat myymälästämme kaiken muunkin saunatilojen rakentamiseen tarvittavan puutavaran, kuten piilutetut hirsilaudat, panelit ja listat. Tervetuloa asioimaan myymäläämme Lappeenrannan Korvenkylään! Ammattilaisemme palvelevat sinua arkisin klo 9–16.